Uitleenreglement

Uitleenreglement.

 1.  Dit reglement heeft betrekking op uitleningen van lesmaterialen eigendom van CNME de Groenling.
De huurvoorwaarden en huurprijzen staan vermeldt op de website van de Groenling en staan vermeldt in de brochure educatieve lesmaterialen.
 2.  Aan het begin van het seizoen wordt aan de hand van de inschrijvingen van elke school een overzicht samengesteld van de groepen met naam van betreffende leerkracht. Van de Groenling ontvangt u hiervoor een reservering bevestiging.
Het uitleenschema van u school kunt u bijhouden in de A4 info map van de Groenling.
Wijzigingen worden onmiddellijk doorgegeven aan de Groenling.
Deze leerkracht is verantwoordelijk voor alle geleende objecten voor die groep.
 3.  Bij het te laat ophalen van geleende objecten wordt de school dezelfde dag telefonisch op de hoogte gesteld en heeft de school een dag de tijd om, of op afspraak, de geleende objecten op te halen. De eerste dag van de vierwekelijkse verhuur begint altijd op de gereserveerde datum, indien hierdoor verlenging nodig is dan zijn de kosten hiervoor € 10 per week.
Ongeveer tien dagen voor de gereserveerde datum ontvangt de school een herinnering waarin de exacte of afgesproken datum vermeld staat waarop de leskist kan worden opgehaald.
 4.  Bij het te laat retourneren van geleende objecten wordt de school binnen een dag telefonisch op de hoogte gesteld en heeft de school een dag de tijd om zelf de geleende objecten terug te brengen.
 5.  Bij het te laat retourneren van geleende objecten wordt een boete van €5,- per werkdag in rekening gebracht, gerekend vanaf de dag (plus een dag) waarop het geleende geretourneerd diende te worden.
 6.  Bij het te laat retourneren van delen van geleende objecten wordt een boete van €5,- per werkdag in rekening gebracht, gerekend vanaf de dag (plus een dag) waarop de school op de hoogte is gebracht.
 7.  Indien na 10 werkdagen het geleende nog niet geretourneerd is, wordt de vervangingswaarde in rekening gebracht, met een minimum van €50,-.
 8.  De school ontvangt binnen een week nadat de totale boete bekend is geworden een schriftelijke bevestiging van hetgeen in rekening gebracht zal gaan worden.
 9.  De in rekening te brengen boetes worden eenmaal per maand gefactureerd.
10.  Met het inleveren van het inschrijfformulier geeft de leerkracht aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Terug