Routebeschrijving

Per auto:

Vanaf richting Alkmaar rijdende op de N245 neemt u in Schagen het vierde verkeerslicht rechtsaf bij de Sportlaan. Aan het einde van deze straat gaat u bij A Mauvestraat linksaf. Deze draait naar rechts en wordt Wilgenlaan. Rij de Wilgenlaan uit tot deze overgaat in de Frans Halsstraat. Eerste weg de Nes gaat u naar links. Na 30 meter aan uw linker zijde vindt u het Schoenmakerspad met daaraan gelegen het gebouw de Nieuwe Nes, waarin CNME de Groenling gevestigd is.

Vanaf richting Den Helder op de rotonde eerste rechts. Rijdende op de N245 eerste verkeerslicht linksaf bij de Sportlaan. Aan het einde van deze straat gaat u bij A Mauvestraat linksaf. Deze draait naar rechts en wordt Wilgenlaan. Rij de Wilgenlaan uit tot deze overgaat in de Frans Halsstraat. Eerste weg de Nes gaat u naar links. Na 30 meter aan uw linker zijde vindt het Schoenmakerspad met daaraan gelegen het gebouw de Nieuwe Nes, waarin CNME de Groenling gevestigd is.

 

Per trein:

Ongeveer 10 minuten lopen. Uit het station komende, gaat u rechtsaf (Stationsweg). Deze gaat over in de Thorbeckstraat en vervolgens in de Sweelinckstraat. Aan het einde van deze straat gaat u met de bocht mee naar links de Beethovenlaan in. Eerste rechtsaf de Frans Halsstraat in. De derde weg rechts slaat u de Nes in en na ca. 30 meter is aan uw linker zijde het Schoenmakerspad met daaraan gelegen het gebouw de Nieuwe Nes, waarin CNME de Groenling gevestigd is.